Vrouwen Praktijk

energiek en zelfbewust
door de overgang

Twitter LinkedIN Blogger

Vrouwenpraktijk nieuwe openingstijden!!

Vrouwenpraktijk is de volgende dagen geopend:

  • Maandag 15.30 - 19.30 uur

  • Dinsdag 9.30 - 12.30 uur

  • Vrijdag ochtend op afspraak

De praktijk is gesloten op woensdag , dan ben ik ook telefonisch moeilijk bereikbaar!

Wil je graag een afspraak inplannen doe dit dan via de AGENDA 


Vrouwenpraktijk heeft nieuw logo....

 

 


Gezond slank, fit en in balans!!  Workshops

Wil jij graag enkele kilo's afvallen? Wil jij jezelf energiek en zelfverzekerd voelen?

Kom dan gerust geheel vrijblijvend naar één van de meest gezellige workshops in de Vrouwenpraktijk!

Steeds een ander interessant en leerzaam onderwerp over vrouwengezondheid met oa.

  • Beweging
  • Uitleg macronutriënten
  • Etiketten lezen, weet wat je eet!
  • Energiek door juiste voeding
  • In balans mentaal en fysiek
  • Overgang en overgewicht
  • Koolhydraatarme recepten en voedingsmiddelen

Houd de nieuwsbrief en facebookpagina in de gaten voor alle data! 

Voor alle powerslimmers uit de vrouwenpraktijk is deze avond gratis, en is er de mogelijkheid voor een weegmoment.

Ook niet-powerslimmers zijn van harte welkom, op een leuke en leerzame manier kun je geheel vrijblijvend kennismaken met onze voedingscoaches en Powerslim.

PowerSlim is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde leefstijl toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect.

Je staat er niet alleen voor, onze voedingscoaches zijn jouw stok achter de deur en begeleiden je naar je streefgewicht toe. En ook daarna ben jij nog een jaar lang welkom om met behulp van je coach je streefgewicht te behouden, terugval is zo niet mogelijk! 

Ben jij al geïnteresseerd? Meld je dan op tijd aan voor deze unieke en leerzame workshops!

Gezond slank, fit en in balans....


Nieuw behandelplan Powerslim in de Vrouwenpraktijk

Verhaal van Petra 

Op 23 september ben ik gestart met Powerslim! Ik had al meerdere dieten gedaan maar nooit met het gewenste resultaat. Desire maakte mij met haar uitleg over PowerSlim enthousiast en ik ben ervoor gegaan.

Ik ben begonnen met het startpakket en dit gaf me meteen veel duidelijkheid! Er zat een week menu in, een kookboek met heerlijke recepten en nog meer aanvullende informatie, dit alles gaf na 1 week al een geweldig resultaat, de eerste 3 kilo waren eraf, en ik werd nog enthousiaster!

Naast de week menu's en producten heb ik ook veel aan de geweldige begeleiding van Desire. Samen nemen we iedere week de resultaten en het week menu door, zij geeft mij goede tips en soms kleine aanpassingen waardoor ik de juiste keuzes leer maken en daarmee weer verder kan! En nu na bijna 3 maanden, mag het resultaat er zijn!!! 

Ik heb geen maat 42 meer of een XL! Maar mag nu heerlijk shoppen in de maten 36/38 of S/M. Wat een heerlijk gevoel is dat!!!! Daarnaast voel ik me een heel stuk fitter en kan ik me veel makkelijker bewegen, ook sporten vind ik heerlijk om te doen!! Ik merk echt dat ik energie voor 10 heb en ik zie het dan ook niet meer als een dieet, maar als een veranderde leefstijl!

Een nieuwe leefstijl die bij me past en waar ik achter sta!!!! Ik kan het dan ook iedereen aanraden, gun jezelf zo'n resultaat en laat je eens vrijblijvend informeren!! Het PowerSlimprogramma kost je misschien wat geld, maar wat je ervoor terug krijgt is zoveel meer waard!!!!

Ik ben bijna op mijn streefgewicht, maar het allerbelangrijkst vind ik dat ik op de juiste manier ben afgevallen, ik ben vetweefsel kwijt en mijn spiermassa is toegenomen. Ik voel me echt super blij en straal dit volgens mij ook uit!!!  

Petra na 4 maanden


PowerSlim bij Vrouwenpraktijk

.

Verhaal van Marja

Sinds half november 2014 ben ik bezig met het PowerSlim afslankprogramma in de Vrouwenpraktijk

De reden is natuurlijk afvallen, tijdens de overgang ben ik geleidelijk aan veel aangekomen ik voelde me daar niet meer lekker bij. Ook wilde ik me beter en energieker voelen. Ik ben inmiddels al 17 kg.! afgevallen en tegen alle verwachting in gaat het ontzettend goed. Het voelt niet als lijnen. In de Vrouwenpraktijk is het PowerSlimprogramma op mijn behoeften en doelen afgestemd, hierdoor heb ik een passend programma, waarin ik voldoende kan eten, geen honger heb, en 3 tussendoortjes van PowerSlim op een dag gebruik, echt super!

Daarnaast wandel ik veel en doe thuis spierversterkende oefeningen. Een sportschool bezoeken is dus niet perse nodig. De begeleiding door Desire is geweldig, zij motiveert en adviseert mij en maakt het vooral leuk en uitdagend, dat geeft mij een super trots gevoel!

Nog een aantal kilo's te gaan tot mijn streefgewicht. Dat gaat zeker lukken. De puntjes nog even op de 'i'.