Vrouwen Praktijk

energiek en zelfbewust
door de overgang

Twitter LinkedIN Blogger

Gewichtsbeheersing met het PowerSlim® slankprogramma

Vrouwenpraktijk is erkend PowerSlim® center in Tilburg

 

Dit betekent verantwoord afvallen tot een gezond gewicht:

- Deskundige begeleiding door PowerSlim® voedingscoaches tot 1 jaar na het behalen van je streefgewicht!

- Lekkere en gezonde produkten en recepten

- Makkelijk en toepasbaar

- Wetenschappelijk onderbouwd programma

- Gegarandeerd gewichtsverlies mét behoud van spiermassa, en dus met energie!

Dit programma is uitermate geschikt voor vrouwen tijdens en na de overgang. Voor vrouwen na de zwangerschappen, maar ook mannen zijn welkom!

Op een heel verantwoorde manier afslanken, makkelijk en doelgericht met behoud van spieren en daardoor meer energie. Gegarandeerd eindelijk op je gewenste gewicht, mét volop energie en vitaliteit, wie wil dat niet? Het ligt met PowerSlim® binnen handbereik.

PowerSlim® is een wetenschappelijk bewezen methode, met gezonde en lekkere produkten, een kookboek met heerlijke,smaakvolle recepten dit alles onder deskundige en motiverende begeleiding door je eigen voedinscoach, zo kan het niet mis gaan!

Wil jij meer weten kijk dan op de website van PowerSlim® of maak vandaag nog een afspraak voor een gratis vrijblijvend  adviesgesprek in de Vrouwenpraktijk. Onze voedingscoaches staan voor je klaar, je staat er niet alleen voor!

Lees de succesverhalen in de Vrouwenpraktijk! meer...

Je bent welkom!


 

Gezond slank, fit en in balans met PowerSlim programma

Wil jij je gezond, slank en energiek voelen, heb jij al enige tijd last van je overgewicht? Ben jij na hormonale schommelingen zoals, zwangerschap of overgang aangekomen en wil je er nu gegarandeerd vanaf?  Dan kun jij ervoor kiezen om met deskundige en enthousiaste begeleiding het PowerSlim afslankprogramma te volgen in de Vrouwenpraktijk, met gegarandeerd succes!

Resultaat:

  • Een blijvend gezond slank gewicht
  • Meer energie
  • Goed humeur
  • Minder hormonale klachten
  • Geïnteresseerd en wil je weten wat PowerSlim in Vrouwenpraktijk voor JOU kan betekenen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

T: 06-40402488 of mail : info@vrouwenpraktijk.nl