Vrouwen Praktijk

energiek en zelfbewust
door de overgang

Twitter LinkedIN Blogger

Over mij

Desire Huysmans

Mijn naam is Desire Huysmans (1964), gehuwd en moeder van twee zonen.
Na mijn opleiding Algemeen Verpleegkundige en jarenlange ervaring op verschillende afdelingen in een algemeen ziekenhuis, ben ik, vanuit mijn interesse in vrouwen en hormonen, tot de keuze gekomen om me te specialiseren in de overgang, hormonen en vrouwengezondheid.
Door het succesvol afronden van mijn opleiding aan de Erasmus MC ben ik gestart met mijn Vrouwenpraktijk in Tilburg | Reeshof.
Als verpleegkundig overgangsconsulente ben ik aangesloten bij de VVOC, Beroepsvereniging voor overgangsconsulenten, dit betekent voor u dat de meeste ziektekostenverzekeraars de consulten geheel of gedeeltelijk vergoeden.

Overgangsconsulten

Tijdens de consulten in mijn praktijk neem ik de tijd om te kijken naar al die aspecten die voor jou een rol spelen: fysieke klachten, psychische problemen en sociale-relationele moeilijkheden.
Met alle informatie stel ik samen met jou een persoonlijk adviesbehandelplan op, wanneer nodig consulteer ik daarbij andere disciplines.

JIJ bent steeds degene om wie het gaat, mijn consulten zijn daarom deskundig en uitgebreid een consult duurt ongeveer 1 uur.

JIJ voelt je na 3-5 consulten energieker en vol vertrouwen om het maximale uit je leven te halen met passie voor datgene wat voor jou belangrijk is.

Ook kijk ik samen met jou naar alle riscofactoren, daarbij is een health check ( Bloeddruk, Glucose, Cholesterol, Vet%, BMI ) onderdeel.

Gewichtsconsulenten

Voor mij is het belangrijk dat jij de juiste balans weer terug vindt en daarmee de regie over je eigen leven kunt bepalen.
De overgang is een uitdaging voor iedere vrouw, haal het beste uit jezelf, en doe datgene wat jou energie en inspiratie oplevert.
Juist de overgang laat je stilstaan zodat jij de  juiste keuzes kunt maken t.a.v. lichamelijk, geestelijk en sociaal welbevinden.


Slank & Energiek in balans met PowerSlim

Wanneer je als vrouw door een hormonale disbalans bent aangekomen, jezelf moe voelt, dan kun jij daar nu met succes aan werken.

In de Vrouwenpraktijk werken wij met het PowerSlim slankprogramma, wij kijken vooral naar jou wensen, doelen en mogelijkheden, hierbij houden we rekening met een eventuele hormonale disbalans. Het powerslim programma is uitermate geschikt voor jou om een gezond gewicht te bereiken met meer energie én dit te behouden. Vrouwen voor, tijdens en na de overgang, na zwangerschap hebben vaak te maken met aankomen in gewicht en niet makkelijk kunnen afvallen, dat werkt niet motiverend. In de Vrouwenpraktijk maken wij samen met jou de balans op en samen met je persoonlijke en enthousiaste voedingscoach ga jij op weg naar een gezond gewicht, meer energie en vol zelfvertrouwen, je staat er niet alleen voor!

                                Gun jezelf een afspraak, en merk al na 2 weken het verschil!