Vrouwen Praktijk

energiek en zelfbewust
door de overgang

Twitter LinkedIN Blogger

Meer energie, gezond en met zelfvertrouwen 

Werkwijze Vrouwenpraktijk

In de vrouwenpraktijk sta jij centraal, wij gaan er samen voor om jou streefgewicht te behalen mijn uitgangspunten zijn altijd:

- Gezondheid

- Energie

- Goed humeur

- Genietend op weg naar jou doel

 

Met het Powerslim slankprogramma sta jij er niet alleen voor, ik ben jouw persosonlijke coach maar je moet het zelf doen.

Met de heerlijke, verantwoorde producten van Powerslim heb je geen honger maar wel volop energie!

Tijdens de consulten begeleid ik jou naar je doel, hierbij let ik goed op eventuele klachten, overgang of anders, ik meet niet alleen je gewicht maar ook vetmassa, bloeddruk, pols en vraag door. Je kunt al je vragen stellen en wanneer het nodig is verwijs ik je door naar de huisarts. Gezondheid staat voorop en jezelf energiek en lekker in je vel voelen komt dan vanzelf.

Maak vandaag een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, ontdek wat ik voor jou kan betekeken!


Overgang en afvallen  

Tijdens de overgang verandert je lichaam en hierdoor kun je in gewicht toenemen. Vaak is het in deze periode moeilijker om af te vallen, met het Powerslim® programma kun jij op verantwoorde en lekkere manier afvallen tot een gezond gewicht én dit behouden. Je lichaam verandert niet alleen maar vaak ook je gedachten en concentratie, soms heb je even iemand nodig die samen met jou kijkt naar mogelijkheden om je klachten aan te pakken en hoe je voor jezelf weer doelen voor kunt stellen, daar krijg je dan weer energie van. Mijn jarenlange ervaring en kennis combineer ik altijd in mijn Powerslim consulten.


PowerSlim®center    

Vitaal, gezond en energiek leven!  

In de Vrouwenpraktijk heb ik vrouwengezondheid hoog in het vaandel vandaar de keuze om met PowerSlim® te starten. Verantwoord afslanken met heerlijke gezonde produkten onder deskundige en motiverende begeleiding, SUCCES verzekerd!

De consulten duren max. 1/2 uur en zijn afhankelijk van de resultaten wekelijks.

Neem contact op en maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Resultaatgericht, persoonlijk en effectief afvallen.BIG-geregistreerd: 39006515130 www.bigregister.nl   

Aangesloten bij de V en VN, vermelding in het Kwaliteitsregister

Tevens ben ik in het bezit van AGB-code:90-048937, dit houdt in dat mijn gegevens bekend zijn in het registratieregister ziektekostenverzekeraars.

Maak vandaag nog een afspraak !