Vrouwen Praktijk

energiek en zelfbewust
door de overgang

Twitter LinkedIN Blogger


PowerSlim center Vrouwenpraktijk

 

Wil jij investeren in een gezonde leefstijl én jezelf fitter voelen door succesvol af te vallen? Dan ben ik op zoek naar jou! 

 

Vanaf vandaag kun je een afspraak inplannen voor een gratis adviesconsult waarbij een persoonlijk plan wordt opgesteld en het PowerSlim programma wordt uitgelegd.

PowerSlim is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde lifestyle toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect.

Je staat er niet alleen voor, ik ben jouw stok achter de deur en begeleid je naar je streefgewicht toe. En ook daarna begeleid ik je nog een jaar lang gratis om terugval te voorkomen.

Zet die eerste stap en voel je al na 2 weken slanker en fitter!
 

Meld je nu aan en ga samen met mij de strijd aan tegen die overtollige kilo’s. CONTACT

Of plan meteen een afspraak voor je in de AGENDA


Het Powerslim programma is een door diëtisten ontwikkeld afslankdieet dat er op gericht is je streefgewicht te behalen én te behouden. Wanneer je de beslising genomen hebt om af te vallen, wil je dit graag succesvol doen, het kost je vaak toch geld en energie, en dan wil je er wel wat voor terug. Wanneer je besluit om met Vrouwenpraktijk het Powerslim programma te volgen heb je de volgende voordelen:

- GRATIS intake gesprek met analyse t.w.v € 65,00

- GRATIS consulten/coaching t.w.v € 32,50, je betaalt alleen voor de unieke smaakvolle lowcarb Powerslimprodukten.

- GRATIS deelname aan de worskhops die georganiseerd worden in Vrouwenpraktijk.

- GRATIS 1 jaar lang ondersteuning en begeleiding bij het behouden van jouw gewenste resultaat!

Voordelen van Powerslim:

- 5-6 eetmomenten op een dag = GEEN HONGER

- Het snelle resultaat houdt je gemotiveerd

- Wetenschappelijk onderbouwd

- Verlaging bloeddruk

- Vermindering overgangsklachten

- Verbetering diabetes

Afvallen was nog nooit zo makkelijk, smakelijk en vooral succesvol!!

Met Powerslim heb jij gegarandeerd resultaat met het, op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde, nieuwe behandelplan én de deskundige en betrokken voedingscoaches samen met de heerlijke Powerslim produkten maken dat jij zonder honger en op een makkelijke manier kunt afvallen. Meer info...

Wil jij eerst weten of Powerslim voor jou kan werken? Neem dan contact met ons op, in een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden voor jou. 

Blijvend resultaat!


 

Na het behalen van je streefgewicht blijf je nog één jaar lang terugkomen in de Vrouwenpraktijk, je stok achter de deur, zo is terugval NIET mogelijk.

Nieuw is het feit dat er voor jou een mooie cursusmap klaar ligt om al je doelen en informatie over het aanpassen van je leefstijl in te doen. Maandelijks breng je een bezoek aan de vrouwenpraktijk en wordt er een onderdeel met je besproken. Zo heb je niet alleen een stok achter de deur maar kun jij met de juiste kennis de juiste keuzes blijven maken! 

Geheel gratis is deze cursus voor iedereen die het Powerslim-programma gevolgd heeft!!

Powerslim blijkt ook hèt meest succesvolle slankprogramma te zijn tijdens de overgang.

In de Vrouwenpraktijk wordt er altijd gekeken naar jou persoonlijke omstandigheden en daar wordt het programma op aangepast.

In de Vrouwenpraktijk draait de begeleiding om jou, wat heb jij nodig, hoe kom jij weer lekker in je vel, gezond slank, energiek en in balans!


                                                               

Feiten en fabels dieten:

‘Ik heb al van alles geprobeerd maar ik houd het meestal niet langer dan 2 maanden vol om daarna weer meer aan te komen’

Bij de zgn. crash diëten is het vaak een zaak van volhouden, dat klopt, als je daarna weer in je oude gewoonte vervalt kom je des te meer aan. Zo’n dieet heeft dus niet de voorkeur om af te vallen, meestal val je wel snel enkele kilo’s af, maar het resultaat op langere termijn is meer aankomen en jezelf niet prettig voelen. Zeker wanneer je al vele diëten geprobeerd hebt is PowerSlim® dé manier om nu echt voor eens en altijd van extra kilo's af te komen. Je voelt je lekkerder, energieker en daardoor beter in je vel!

‘ik eet toch écht heel weinig maar sinds ik de 40 gepasseerd ben kom ik steevast enkele kilo’s per jaar aan, ondertussen baal ik er echt van’

Weinig eten garandeert geen gewichtsverlies, sterker nog, als je te weinig eet kom je aan zodra je wat meer eet bv. in het weekend of bij speciale gelegenheden. Je stofwisseling komt in de ‘spaarstand’ te staan waardoor je minder verbruikt in rust. Ook na de 40 jaar moet je voldoende eten en heb je gezonde voedingsstoffen hard nodig. Powerslim® zorgt ervoor dat je met voldoende gezonde en lekkere voeding op een goed gewicht komt én blijft.

In de vrouwenpraktijk nemen wij de tijd en hebben we alle aandacht om vanuit jou te kijken naar wat de beste aanpassingen zijn, steeds ben jij degene die richting geeft aan de begeleiding, en dat wat nodig is om jou op het goede spoor te zetten en zodoende een blijvend fit, energiek, positief evenwicht in je leven te bereiken.